Moduler bygger framtiden

Moduler klara för användning - Effektivt och med hög kvalitet!

Skicka en förfrågan Kontakta oss

Välkommen till DIRIGO ESP AB

Nyckelfärdiga Modullösningar

Tänk annorlunda och smart. Med vår erfarenhet av moduler och etablering kan vi kombinera innovation med en optimerad tidplan. Inom bara några veckor kan du få ditt kontor, hall eller valfri idé, klar för användning, byggd av moduler. Med flera referensprojekt bakom oss på den skandinaviska marknaden har vi inte bara kunskap om hur vi gör det utan kan också optimera dina planer effektivt och med hög kvalitet.  

Vad är möjligt?

Nästan allt är möjligt när det kommer till byggnation med hjälp av moduler. Allt från nya kontorsbyggnader till skolor och bostäder. Vi har lång erfarenhet på den skandinaviska marknaden och hjälper gärna till!

Varför moduler?

Den främsta anledningen till att man väljer att bygga med moduler är att vi kan optimera arbetstiden. Med rätt kunskap och kompetens kan du inom ett par veckor sätta upp nya kontor, tillbyggnader till hus eller varför inte en ny hall?

Annorlunda och smart!

Dirigo AB har valt att arbete med moduler då vi ser att det är där framtiden ligger. Att snabbt och enkelt leverera helhetslösningar som både är tidseffektiva, håller hög kvalitet och har en så liten miljöpåverkan som möjligt.

Kontakta oss

Vi tar gärna emot förfrågningar via formuläret nedan, om du vill få svar snabbare så kan du alltid ringa oss direkt på +46 (0) 8 7048880